Over In2HR Consultancy

Zullen we afspreken voor een nadere kennismaking?
Als allround HR specialist kan ik u nog veel meer vertellen over Human Resources.

Allround HR Ervaring

Mijn naam is Liesbeth Hoeijmans. Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de wereld van personeel en organisatie. Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse HR management functies vervuld, waardoor ik mij heb ontwikkeld tot een breed inzetbare HR professional. Ik sta voor een pragmatische, analytische en zakelijke aanpak, waarbij het menselijke aspect nooit uit het oog wordt verloren.

Bijdragen aan uw succes

Ik ben een ‘mensen mens’ en ik heb plezier in mijn werk. Dit plezier wil ik ook anderen meegeven. Een goede werksfeer is één van de belangrijkste aspecten binnen het personeelsbeleid. Hoe u dit creëert? Onder meer door goede arbeidsvoorwaarden en de juiste mensen op de juiste plaats.
Ik zit in ieder geval op mijn plaats. HRM is mijn passie en het maakt dat ik mijn werk goed doe. Voor u als organisatie wil ik dit ook bereiken. 

Door integratie van personeelsinstrumenten en een adequaat HR advies wil ik een bijdrage leveren aan de succesvolle ontwikkeling van uw medewerkers en uw organisatie.
 
Zullen we afspreken voor een nadere kennismaking? Als allround HR specialist kan ik u nog veel meer vertellen over Human Resources.